Rally   29/10/18

En næsten perfekt sæson for Jan Jacobsen og Kaj Mikkelsen
Næsten perfekt sæson og i pausen til DM6 (Rally Sønderjylland), der var den faktisk helt perfekt for rally makkerparret, Jan Jacobsen/Holstebro og Kaj Mikkelsen/Sporup i deres hurtige Opel Corsa OPC.

En DM titel - det ville Jan virkelig gerne have med hjem til Holstebro, men han kunne ikke selv afgøre tingene, konkurrenterne, Gert Marboe/Michael Gammelgaard i Citroën DS3 måtte ikke komme i top 3 i klassen, og som sagt, til midtvejs pausen førte Jan og Kaj både Gruppe E, samt Opel Corca cuppen, mens Gert og Michael var samlede 5’ere i Gruppe E til pausen, med den stilling lå DM titlen til Jan og Kaj.

Et rally er dog først afgjort når man holder i parc ferme efter den sidste prøve, og herinde kunne Jan lukke døren i Corsa’n, med devisen, jeg har gjort mit absolut bedste, vinder på dagen, af både Gruppe E samt Opel Corsa cuppen.

Prøverne var ifølge Jan helt fantastiske, og især SS1 passede godt til både Jan og den turboladede Corsa OPC, mange hurtige sving, næsten uden meter imellem, satte første og anden kørers samarbejde på hårdt arbejde, og samspillet virkede til UG, så en fantastisk start på Rally Sønderjylland. Generelt var prøverne var den bedre kvalitet, og med syv af slagsen, og vejenes beskaffenhed under efterårets luner gjorde, at koncentrationen skulle holdes høj, og det hele tiden !!!!

Efter SS7 havde Gert og Michael kørt sig op som samlede 3’ere i klassen, og dermed DM mestre, hermed fik Jan og Kaj så sølvet i DM i Gruppe E (Klasse 2)med sig hjem, samt en suveræn titel i Opel Corsa cuppen, så Jan var tilfreds med både sig selv, Kaj, teamet og bilen.

Sæsonen er blevet afgjort på små personlige kørefejl, de fejl som sker i løbet af en sæson, og Jan kender gamet så godt, at sådan er det bare, så DM rally sæsonen endte med en guld og en sølvmedalje, ikke så ringe endda, sagt på vestjysk !!!

Allan POST
 

Reklamer

H.I. Auto


Yokohama Advan dæk


Bruno Hansen Motorsport