Le Mans Series   27/08/06

Lars Erik Nielsen ikke tilfreds
Donington driller
Kvalifikationen og optakten til 1.000 km løbet forløb ikke efter planen for Farnbacher Racing, Lars Erik Nielsen og hans teamkammerat Marco Seefried. En 13. plads i klassen var resultatet efter kvalifikationen, og det er langt fra målet.

-Vi kan ikke rigtigt få varme i dækkene, lyder det fra Lars Erik, de Yokohama-dæk som vi hidtil har haft gode resultater med driller os her på Donington.


(Foto: Bob Chapman)

Dertil kommer at Lars Erik i sidste uge fik revet en sene over i skulderen, og ikke kan nå højere end vinduesviskerarmen. Han var under behandling lørdag aften, og lægen har sagt god for at stille op i løbet i morgen.

-Smerterne i skulderen var ikke så store da jeg trænede med den lille prototyperacer fra Radical. Men Porschen er tungere, og det gør ondt i skulderen når jeg kører, lyder det fra Lars Erik, egentlig skulle jeg køre et ræs i morgen tidlig i en Radical, men det har lægen frarådet mig. Til gengæld kører jeg et dobbelt stint i morgen i 1.000 km løbet.

Vejrudsigten i morgen lyder på regn, og det håber Lars Erik og Farnbacher Racing på. Dels fordi det gør bilen lettere kørt for Lars Eriks skulder og dels fordi hans Porsche 996 RSR er den eneste i feltet med amerikansk software. Og den er en nyere generation med en bedre traction control, hvilket er en fordel i vådt føre.

Karsten Lemche


Læs mere om:
 • Lars Erik Nielsen
 • Donington Park
 • 06/08/27 - Donington Park - LMES

 •  
  Reklamer

  Yokohama Advan dæk


  Bruno Hansen Motorsport


  H.I. Auto