Rally Masters   05/06/13

Porschen i topform på Fyn
Per G. Hansen og Nicklas Daugberg deltog søndag i 2. løb af Rally Masters 2013 - Midtfyns Rally Sprint i Ringe.

Rally Masters er planlagt som en rally sprint turnering i et samarbejde mellem 4 klubber og består af 5 løb fordelt over året. Om ideen udspringer af andre lignende rally sprint turneringer skal være usagt – men om ikke andet er det en populær løbsform – både for tilskuere og kørere.

Mange tilskuere og 42 teams - heriblandt en enkelt WRC bil - fordelt på 5 klasser, havde fundet vej til Ringe.

Sprintet bestod af 4. heats, hver med 3 gennemkørsler af den 8,5 km lange bane - der i øvrigt havde en god kombination af en næsten 4 km langside krydret med chikaner efterfulgt af en mere varieret tur igennem et industriområde.

Per og Nicklas fik ikke den bedste start – efter 1. omgang ramte de kantstenen i venstresvinget ved startområdet og fik en sivepunktering – dækket lignende nu mere noget der var eksploderet...Tiden blev 6:24.

Nye dæk og ud til 2. heat med en tid på 5:47 – en tid der faktisk kunne måle sig med de 6 bedste. Endnu bedre gik det i 3. heat hvor yderligere 3 sekunder blev skåret væk – Porschen og prøve matchede fint.

Om det var Nicklas’ råd om andre liner gennem svingene eller det var Pers fornemmelse af at der var mere i Porschen står ikke helt klart – men de landede en tid i 4. og sidste heat på 5:39 – fjerde hurtigste tid generelt.

Per og Nicklas vinder klassen og får en samlet 7. plads ud af 28 gennemførende teams.