DM Rally   27/10/20

Ladefoged Motorsport: Exit dagen før DM4
Det blev den trælse overskrift for Ladefoged Motorsports vedkommende, for en defekt i forenden af bilen som de ikke kunne lokalisere (i styretøj/forhjulsophænget) gjorde, at teamet måtte kaste håndklædet i ringen, og det var ikke med deres gode vilje.

Løbet Djurs Rally var sidste og fjerde afdeling i det danske mesterskab i rally, og teamet var mødt op i Kolind hvor løbet havde sin base.

På vej til serviceområdet fredag aften blev fejlen opdaget, og der blev gjort en ihærdig indsats i at finde fejlen, men trods at flinke mennesker åbnede et værksted og flere hjalp til, så fandt man ikke en løsning.

Michael Ladefoged/Ringkøbing:
”Jeg kunne ikke forsvare over for hverken min codriver (Jacob Truelsen/Sdr Vium) eller mig selv at stille til start med en defekt som kunne få alvorlige følger, så vi trak stikket fredag aften og meldte afbud”. ”og ekstra træls fordi at løbet skulle være brugt til test af en anden gearkasse med højere total gearing, noget jeg håbede ville passe godt til både mig og min moment stærke Ford Fiesta ST180 i gruppe E trim”.

Et fantastisk rally
Prøverne var ellers rent guf for en rallykører, der skulle køre ni hastighedsprøver i alt, 3 forskellige, 2 asfalt rundbaner og en gennemgående på grus, og alle prøver skulle køres tre gange hver. Hjem på værkstedet, og i gang med sæson 2021, her vil ting som andre knaster og andre ting, som i sin helhed gerne skulle barbere sekunder af på hastighedsprøverne, en lang vinter venter nu rallyfolket, og for Michael og Jacobs vedkommende startede den et løb for tidligt.

/Allan Post


Læs mere om:
 • Randers
 • 24/10/20 - Randers - DM Rally

 •  
  Reklamer

  H.I. Auto


  Bruno Hansen Motorsport


  Yokohama Advan dæk