DASU Classic   22/05/22

Resultaterne efter 2. afd. af SONAX DASU Classic-turneringen
Lolland Falster Motorsport og Motorklubben Centrum fra Fyn stod sammen om at arrangere 2. afdeling af SONAX DASU Classic-turneringen, da Sydhavs Rally blev afviklet med start og mål i Sakskøbing, lørdag den 21. maj. Årets syv SONAX DASU Classic løb er tællende som Danmarksmesterskabet i regularity rally.


Vindere af Touring klassen i Sydhavs Classic, Hans-Jørn Søgård Andersen og Kaj Mikkelsen laver opvisning til ære for publikum.
(Foto: Viggo Johansen, rallypics.dk)

Hele den danske elite stillede til start, da løbet blev flaget i gang kl. 10:00 fra Peugeot i Sakskøbing, Clausen & Larsen I/S. Løbsledelsen med Benny Rasmussen, Uffe Jørgensen, Benny Koch, og løbsleder Hans Oluf Nielsen i spidsen, havde fundet en naturskøn rute syd og vest for Sakskøbing.


Start nr. 7, Far og datter-teamet med Torben Weber Andersen bag rattet og Emilie Weber Wellendorf i højresædet tog sejren i Sport klassen.
(Foto: Viggo Johansen, rallypics.dk)

Naturen viste sig fra sin bedste side, ved at være i ”Dansk sommerhumør”. Gule rapsmarker, duftende syrener og regnbyger blandet med solstrejf gjorde dagen til en god oplevelse for alle de deltagende mandskaber i de gamle biler. Mange tilskuere havde fundet vej langs ruten i de byer som løbet kom igennem, ligesom pauserne på havnen i Nysted, Lolland Falster Veteran Klubbens lokale i Holeby og Reventlows Museum tiltrak nysgerrige lokale beboere. Præmiemiddagen med overrækkelse af præmier til vinderne i de fire klasser, blev afholdt hos Helsekokken på Sukkerfabrikken Sakskøbing.


Poul Juhl-Godballe og Hanne Juhl-Godballe fra Ry kom bedst igennem Sydhavs Classic i Expert klassen, og kunne køre hjem med en 1. plads.
(Foto: Viggo Johansen, rallypics.dk)

Vinderne af de fire klasser:

Touring:
Start nr. 29, Hans-Jørn Søgård Andersen, Grauballe og Kaj Mikkelsen, Opel Monza, årg. 1983, 9,70 point

Sport:
Start nr. 7, Torben Weber Andersen, Holte og Emilie Weber Wellendorf, Frederiksberg, VW Scirocco GTL, årg. 1985, 15,40 point

Ekspert:
Start nr. 30, Poul Juhl Godballe og Hanne Juhl-Godballe, Ry, VW Golf GTI, 21,50 point

Elite:
Start nr. 21, Poul Brøndum og Egon Brøndum, Randers, Toyota Corolla 1985, 24,20 point

Fra løbsledelsens side er der stor tak løbets sponsorer, Peugeot Sakskøbing, GF Forsikring og Lollands Bank, samt til de 32 deltagere der fra hele landet havde taget den lange tur til Lolland. Det er altid en fornøjelse at arrangere løb tilslutningen er god.


Konkurrenterne i Elite klassen så kun bagenden af Poul Brøndum og Egon Brøndums grønne Toyota Corolla - De kunne køre hjem til Randers med en sejr i klassen.
(Foto: Viggo Johansen, rallypics.dk)

SONAX DASU Classic 2022 kan følges på: www.dasuclassic.dk eller www.facebook.com/dasuclassic

Nykøbing Falster Motorsport, Motorklubben Centrum og SONAX DASU Classic 2022

rallypics.dk
Viggo Johansen


 
Reklamer

H.I. Auto


Yokohama Advan dæk


Bruno Hansen Motorsport