DM Rally   12/09/22

En ’han’ rallybil brølede over Lolland og Falster
Lyden er guddommelig smuk, rå og usødet, lyden fra kraftværket i Team Hyllinge Racings BMW kunne genkendes og høres når John Frederiksen alias Lodsen og Thomas Holm Hansen i teamets cirka 350 hestes krasbørstige BMW kørte på hastighedsprøverne i forbindelse med DM4/Au2Parts Sydhavsrally med base i Nykøbing Falster.

Med startnummer 22 og med konstante hurtige tider, til tider indenfor 10 top generelt, i det knap 50 mands tilmeldte store felt, så viste både teamet og bilen potentialet på de hurtige prøver, hvor bil og mandskab følte sig som en fisk i vandet, her kunne BMW’n virkelig strække ben og bruge alt sin muskelmasse, og den rå lyd fra indsugningen på 2,5 liters BMW motor og den ’hurtige’ seks trins Drenth sekventiel gearkasse er bare musik fra bedste skuffe.

Der skulle køres 5 forskellige prøver heraf to forskellige på Lolland og 3 på Falster, og på de første prøver var bil og chauffør i sit es og kørt tider omkring 7-8 generelt.

Vejret var perfekt til rally, og teamet var velforberedt på opgaven, nemlig at udbygge mesterskabsføringen i Klasse National 4, og de gjorde de så i en tydelig en grad, og John nød at sidde bag ruskindsrattet i hans monster fede rallybil.

En bil som købt af Kim Boisen, men hvor Johns service crew har opbygget og ombygget en bil, som bare er lynende hurtig, så fed at se bil, og ikke mindst at høre på.

Teamets succes ligger i høj grad hos gutterne som holder BMW’n kørende, både under men især imellem løbene.
Brian ’Lille’ Larsen
Thomas Holm Hansen
Anders (Charmetrolden)
Mathias (Thomas’s knægt)
Hans (Thomas’s far)
Patrick (Pingo)
Caroline (Frk. Lille Larsen)

Disse præstige gutter er guldet i teamets succes pt, og selvom Sydhavsrallyet måtte aflyses 3 prøver før alle 10 hastighedsprøver var afviklet, så gav klassesejren og vinder af Power Stagen igen maksimumpoint, og temaet rykkede en placering op i det generelle Dansk Super Rally, så pt suveræne i klassen og samlet set 5’er i DSR, noget der rører John dybt.

John ’Lodsen’:
’Sammenholdet og humøret i vores team er basen og det som holder mig ung og glad. Vi har det internt så godt sammen i dette team, sjov og morskab for sig og det seriøse for sig, og det fungerer bare så godt sammen, hånd i hånd’.

Dagens eneste minus var at løbet sluttede før beregnet, grundet særlige sikkerhedsmæssige omstændigheder, men hyldesten øverst på podiet, de lune DM-point i klassen og DSR og 11’er generelt blev fejret og god mad og drikke til løbets officielle præmie middag, og herefter var der kun en time hjem til basen i Herlufmagle.

Travlt bliver det i de to sidste weekender i denne måned, søndag den 25. sep. er der Rallyshow i Roskilde, og weekenden efter er der to dages DM-rally til Cimbern Rallye i det nordlige Tyskland. Så tiden dertil skal bruges på tjek og udbedring af bilen, så den står skarp og snorlige til de vigtige opgaver, efterårs sæsonen er så sandelig i gear, i hurtigt gear.

Allan POST


Læs mere om:
 • Nykøbing F
 • 10/09/22 - Nykøbing F - DM Rally - DM

 •  
  Reklamer

  H.I. Auto


  Yokohama Advan dæk


  Bruno Hansen Motorsport