Historisk Rally   04/10/23

Boisen Motorsport – Danske mestre i historisk rally 2023
Kim Boisen og Dan Johannsen havde en fantastisk sæson afslutning kampen om Danmarksmesterskabet for historisk rally

Kim Boisen - Dan Johannsen og deres trofaste team deltog i weekenden i årets sidste DM afdeling i og omkring Stoholm i det midtjyske. Et rally hvor der blev serveret alt det rally er.. Grusveje, store og små asfaltveje.. Kørsel i mørke.. Regn og solskind.. Alt i en skiftende blanding både fredag og lørdag.
Med alene 12 rallybiler med 4 WD og mange moderne biler med unge talenter til start i et rally, samtidig med over 20 % grus prøver, så ville vi to gamle mænd i en bil fra det forrige årtusinde være super glade hvis vi kunne komme i top 15 generelt.


Kim Boisen og Dan Johannsen i den flotte BWM M3

Inden sidste afdeling havde vi et forspring i DM som gjorde at vi bare skulle fuldføre for at kunne kalde os Danske mestre i Historisk rally 2023. Det var da sådan set meget betryggende, men det ville også medføre at der skulle køres taktisk for at være sikkert på at komme i mål.
Da vi skulle afhente gennemkørsels materiale fredag morgen fik vi at vide at Johnny Petersen som var den eneste der kunne nå os havde meldt afbud. Det var selvfølgelig fedt at have vundet mesterskabet, men det bedste var at vi nu kunne vi bare gå til den uden at tænke på point og altmulig andet.

Efter fredagens 4 prøver med både regn og grus i mørke lå vi på en overraskende samlet 14 plads, og med fuld attack hele lørdagen fik vi os kæmpet op på en generelt 9 plads generelt. Det er vi mega stolte af og samtidig fik vi vist vores gamle BMW M3 frem på bedste vis. Og der var mange forbi på servicepladsen og sagde.. ”Det var bare den fedeste bil i hele feltet med den vildeste lyd” Kim Boisen og Dan Johannsen slutter rallysæsonen med Danske mestre i Rally sprint 2023, Danske mestre i deres klasse og ikke mindst Danske mestre i historisk rally 2023.. Det er vi nu helt stolte af med en helt ny rallybil i første sæson!


Kim Boisen og Dan Johannsen sammen med teamet på sejrsrampen

Sidst Kim Boisen og Dan Johannsen vandt et rallymesterskab sammen, var for 33 år siden i 1990 hvor de vandt de Danske mesterskab i gruppe N for standard biler.. Lidt vildt alligevel😀

Tak til alle vores sponsorer og alle vores følger… 1000 tak fordi i var med til at gøre vores rallysæson helt perfekt! Tak

Vi ses derude…
Boisen Motorsport


Læs mere om:
 • Dan Johannsen
 • Kim Boisen
 • Viborg
 • 30/09/23 - Viborg - DM Rally

 •  
  Reklamer

  H.I. Auto


  Bruno Hansen Motorsport


  Yokohama Advan dæk