Rally Monte-Carlo Historique   06/02/24

Knivskarpt opgør inden sidste nat
De to bedste danske hold ligger lige
Efter at hele rallyfeltet i Rallye Monte-Carlo Historique tirsdag eftermiddag returnerede til Monaco, ligger de to bedste danske mandskaber fuldstændig lige.


Lars Hindsgaul fra Assens og Arne Pagh fra Strib må nu dele placeringen som bedste danskere med et andet mandskab. De er inden sidste nat nr. 12 i deres Fiat 128 Coupé. Her runder de et skarpt sving på en bjergetape.
(Foto: Michael Eisenberg)

Det er Kenneth Kruse Simonsen fra Charlottenlund og Otto Kristensen fra Tune i Lancia Fulvia HF, der deler 11. og 12. pladsen i løbet med Lars Hindsgaul, Assens, og Arne Pagh Strib, i Fiat 128 Coupé. Begge mandskaber har 1240 strafpoint, og der er således ikke én eneste meters forskel på dem efter 2.500 kilometers kørsel, inden rallyet kl. 21 tirsdag aften starter ud på den frygtede natetape i Alpes Maritimes nord for Nice og Monaco, hvor deltagerne blandt andet skal krydse Col de Turini i 1609 meters højde. De to danske hold er nøjagtigt 40 meter eller 400 strafpoints efter løbets førende, belgierne Michel Decremer og Jennifer Hugo i Opel Ascona 400.


Kenneth Kruse Simonsen fra Charlottenlund og Otto Kristensen fra Tune har kørt deres Lancia Fulvia HF 1.3 op på en delt dansk førsteplads inden sidste nat. Her angriber de et sving på et bjerg i Sydfrankrig.
(Foto: Michael Eisenberg)

Hans Kolby Hansen, Skodsborg, og Jan Østergaard, Juelsminde, lider under deres problemer i løbets første dage, men har nu kørt deres Lancia Fulvia HF frem til nr. 53.


Hans Kolby Hansen fra Skodsborg og Jan Østergaard fra Juelsminde på vej ind i et skarpt sving i deres Lancia Fulvia HF 1.6. De er nu nr. 55.
(Foto: Michael Eisenberg)

Arne Fasberg fra Karlslunde og Bent Fasberg fra Tune har tirsdag kørt deres Hillman Avenger frem i feltet fra nr. 89 til 84.


For brødrene Arne og Bent Fasberg fra Karlslunde og Tune har tirsdagen været god i deres Hillman Sunbeam Avenger, de er rykket frem til en position som nr. 84.
(Foto: Michael Eisenberg)

Tage Gejl fra Silkeborg og hans sin irske kører Paul O’Kane er også avanceret med deres Porsche 911. De er rykket frem fra nr. 103 til 96.


Tage Gejl fra Silkeborg og hans irske driver Paul O’Kane er er med deres Porsche Carrera 3.0 avanceret til en placering som nr. 96.
(Foto: Michael Eisenberg)

216 ud af 260 startende mandskaber har overlevet strabadserne og er med i løbets sidste nat. Rallye Monte-Carlo Historique slutter onsdag morgen midt på Formel 1-banen i Monaco.

Se alle placeringer her:
https://rallyliveresults.com/historique/?stage=14

» Læs mere om de otte danske hold og om årets Rallye Monte-Carlo Historique


Michael Eisenberg


Læs mere om:
 • Monte Carlo
 • 07/02/24 - Monte Carlo - Rally Monte-Carlo Historique

 •  
  Reklamer

  Bruno Hansen Motorsport


  H.I. Auto


  Yokohama Advan dæk