Dansk Super Rally   19/06/24

Glad Sport jagter sæsonens tredje sejr
Lørdag stiller Kenneth Madsen/Mette Felthaus op i Mascot Rally Herning, hvor de ikke bare kæmper om point til Dansk Super Rally, men også har mulighed for at vinde et Danmarksmesterskab.

Danmarks Idrætsforbund arrangerer for tredje gang sin DM-Uge. Denne gang med Herning som base, og her er Kenneth Madsen/Mette Felthaus (Ruds Vedby/Horsens) at finde i feltet til Mascot Rally Herning, som dels er tredje afdeling af Dansk Super Rally, dels omfatter et Danmarksmesterskab i rallysprint.

”Vi går efter et hattrick i DM-sammenhæng og så at tage sejren i DM i rallysprint,” slår Mette Felthaus fast. ”Sidste år var vi uheldige og havde en punktering, da DM-Ugen blev afholdt i Aalborg, så vi jagter også en revanche.”


Glad Sports deltagelse i Rallye Mittelrhein sluttede desværre efter fem hastighedsprøver.
(Foto: Sascha Dörrenbächer)

Hastighedsprøverne i den kommende runde af Dansk Super Rally er placeret i og omkring Herning.

”Det er ikke et område, jeg har kørt i tidligere, og det er positivt, at man ikke har kørt området tyndt, for så er der nogle hastighedsprøver, som vil være nye for de fleste af os,” siger Mette Felthaus. ”Jeg er spændt på, hvilke typer hastighedsprøver, vi kommer til at køre, selv om jeg godt ved, at de ikke kommer til at sno sig og hoppe som til det foregående løb i Aabenraa.”

”10 procent af underlaget er grus, og der skulle være en hastighedsprøve, som flere gange veksler mellem asfalt og grus,” tilføjer Kenneth Madsen. ”Det bliver selvfølgelig udfordrende, men det gør mig ikke noget med sådan en type hastighedsprøve, så det glæder jeg mig til.”

Kenneth Madsen ankommer til Mascot Rally Herning efter sidste weekends Rallye Mittelrhein, hvor han deltog sammen med Ditte Kammersgaard (København). Desværre kunne parret i Glad Sports Citroën C3 Rally2 ikke gennemføre løbet i de tyske vinbjerge.


Det bliver næppe hop, der venter Kenneth Madsen og Mette Felthaus i lørdagens Mascot Rally Herning.
(Foto: Sascha Dörrenbächer)

”Servostyringen holdt lige pludseligt op med at virke mellem den femte og den sjette hastighedsprøve,” fortæller han. ”Sådan en Rally2-bil er bare umulig at køre uden servostyring, og da vi ikke havde de nødvendige dele til at reparere bilen, var der ikke nogen grund til at forsøge at fortsætte. Når det nu skulle være, var det godt, at det ikke var under et DM-løb, at vi fik den tekniske defekt, selv om jeg godt ville have kørt det løb færdigt, for der var bare nogle fantastiske hastighedsprøver.”

Tirsdag modtog Glad Sport en ny tandstang og en ny servopumpe fra Citroën Sport, så rallybilen er helt klar til lørdagens Mascot Rally Herning.

Glad Sport Presse


Læs mere om:
 • Ditte Kammersgaard
 • Kenneth Madsen
 • Mette Felthaus
 • Glad Sport
 • Herning
 • 22/06/24 - Herning - Dansk Super Rally - DM

 •  
  Reklamer

  Bruno Hansen Motorsport


  Yokohama Advan dæk


  H.I. Auto