Dansk Super Rally   23/06/24

De DM-førende før DM3, Team Hyllinge Racing, i træls exit
Og ordet træls var meget rammende, da Team Hyllinge Racing måtte smide håndklædet i ringen på SS6 Hauge prøven, og det var bestemt ikke med i game-planen.

Teamets rallybil, BMW ’etteren’ er ret så High Tech når vi snakker motorstyring og ledningsnet, således kan Brian ’lille Larsen’ tjekke op på alt via en tilsluttet pc, men når et plasticstik til krumtaps føleren slår en lille revne, og det ikke ’klikker’ ordentlig i, så kan sådan en ting til en rund tier gøre udslaget. Og det var netop grunden til at BMW’n satte ud og gik i stå op til flere gange, frustrerede som chauffør, og det var John Fredriksen ’lodsen’ på dagen.

Mascot Rally Herning, med base på godsterminalen, og herfra skulle der køres fem forskellige hastighedsprøver (10 i alt), og på to af dem skiftede underlaget imellem asfalt og grus flere gange. DM prøven i rallysprint lå lige op af servicepladsen, faktisk en meget fin prøve til netop DM rallysprintet.

John ’lodsen’: Vi gik efter the ’Treble’, at vinder klassen i løbet, vinde powerstagen, og vinde DM i rallysprint, og prøverne lå godt til både BMW’n og mig selv, og Brian ’Lille’ Larsen var godt forberedt i observatørsædet. Men etteren satte ud og gik i stå flere gange, og det var ekstremt frustrerende, og jeg holdte næsten mere øje med spejlene end at kigge ud af forruden, for ikke at ødelægge løbet for dem med fuld gas på. Til sidst kunne vi ikke forsvare at fuldføre, og vi trak ’stikket’ på prøve 6’.

De fik BMW’n ind på servicepladsen, og fik fundet fejlen, og kørte så de sidste tre prøver som nærmest træning, men nu virkede etteren og trods 0 point på DM-kontoen til dette løb, så fik de lokaliseret den fejl som allerede startede til DM2, så John var lidt i syvsind, men game planen er klar til de resterende DM løb. Der skal førstepladser på ’kontoen’, og det går teamet benhårdt efter, næste DM-løb er den 17. august i og omkring Juelsminde.

Allan POST


Læs mere om:
 • Herning
 • 22/06/24 - Herning - Dansk Super Rally - DM

 •  
  Reklamer

  H.I. Auto


  Yokohama Advan dæk


  Bruno Hansen Motorsport