Dansk Super Rally   01/07/24

Rallykører træder i karakter
Kenneth Madsen er landets suverænt hurtigste rallykører
Han er manden, alle drømmer om at slå i et rally. Han har vundet årets tre første rallyer. Han fører klart det danske DIF-mesterskab, Dansk Super Rally. Og halvvejs gennem sæsonen fører han også i kampen om Rallykørerpokalen udsat af Dansk Rally Club til den danske rallykører med de bedste resultater i nationale og udenlandske rallyer.


Champagne for at fejre sejren, telefon for at tjekke konkurrenternes tider. Kenneth Madsen er på toppen af dansk rally.
(Foto: Michael Eisenberg)

Manden er Kenneth Madsen fra Ruds Vedby, 35 år, og en af de to dygtige rallykørere hos Glad Sport i Kalundborg. Lige siden han kørte sit første rigtige rally i 2008, hvor han blev kåret som årets rallytalent, har det været oplagt, at Kenneth Madsen ville nå langt. Men først de tre sidste år har han haft en bil, der kunne bringe ham helt til tops.


Kenneth Madsen og Mette Felthaus har vundet alle årets tre rallyer.
(Foto: Michael Eisenberg)

Med sit nye rallyvåben, en fabriksbygget Citroën C3 Rally2, er han der nu – med al den selvtillid det giver at vide, at han selv, hans codriver Mette Felthaus fra Horsens og hans rallybil tilsammen udgør en meget stærk enhed, som konkurrenterne vil have svært ved at slå.


Altid tid til et smil: Kenneth Madsen klar til start på et rally.
(Foto: Michael Eisenberg)

”Det er dejligt at være med i toppen, og vi er inde i en meget god stime. Mette og jeg har kørt sammen i ni år og kender hinanden godt, og min nye Citroën – ja, den kører bare,” siger Kenneth Madsen, og fortsætter:

”Vores Citroën er færdigbygget fra fabrikken, og vi må ikke selv udvikle på den. Men der er meget vedligehold. Gearkasse, kobling og bagtøj servicerer vi selv i Glad Sport.”


Kenneth Madsen og Mette Felthaus viser som regel konkurrenterne baghjul på hastighedsprøverne.
(Foto: Michael Eisenberg)

Næste gang, man kan se Kenneth Madsen for fuld fart, er KOMO Rallysprint lørdag den 20. juli i Svebølle nær Kalundborg (ikke tællende til Rallykørerpokalen). I Dansk Super Rally går det løs efter ferien i Rally Juelsminde lørdag den 17. august i Østjylland, tællende som fjerde ud af seks løb til mesterskabet. Derudover kan kørerne opnå point til Rallykørerpokalen i en række europæiske rallyer.


Kenneth Madsen og Mette Felthaus for fuld fart på en hastighedsprøve i deres Citroën C3 Rally2.
(Foto: Morten Dam)

Dansk Rally Club


Michael Eisenberg


Læs mere om:
 • Kenneth Madsen
 • Mette Felthaus
 • Glad Sport

 •  
  Reklamer

  Yokohama Advan dæk


  H.I. Auto


  Bruno Hansen Motorsport